Kajak-kenu világbajnokság

Halifaxben az épeknél 32 para szakágban pedig nyolc. 1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem.


Kayaking Canoe And Kayak Canoe

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul.

. Rögtön két aranyérmet is nyertek a magyarok szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak. Az idei program szokatlanul. Már csak egyet kell aludni és megkezdődik az idei szezon fő versenye az ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. 10 hours agoA kajakos Kopasz Bálint ezer méteren a női kajakpáros kétszázon lett világbajnok. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul.

2 days agoKajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság. A magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős.

Magyar sportműsor 120 perc. Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata amelyben a magyar bajnok Ferencváros a. 11 hours agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem.

Elkezdődött a kanadai kajak-kenu-világbajnokság érdemi része. A szerdai program második. 10 hours agoKiss Blanka és Lucz Anna állhatott a dobogó legfelső fokára.

Elkezdődött a nagyüzem a kanadai kajak-kenu-világbajnokságon Korisánszky Dávid a Hajdu Jonatán Fekete Ádám. Kajak-kenu vb - ötödik hellyel mutatkoztak be a magyarok. 10 hours agoKajak-kenu világbajnokság Halifax.

Kiss Blanka és Lucz Anna duója elsőként ért célba. 1 day agoA borítókép illusztráció. Szerdán kezdődött az idei gyorsasági kajak-kenu és parakenu világbajnokság a kanadai Dartmouth városában.

1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. Kiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu. Az idei program szokatlanul.

Nézze meg most OTP Bank Liga Vasas FC - Paksi FC mérkőzés. 21 hours agoDÖNTŐZNEK A KAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁGON. Fernando Pimenta Portugália 33898 3.

A kajakos Lucz Anna és Csizmadia Kolos bejutott a vasárnapi döntőbe 200 méter egyesben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Aranyérmes a női kajak kettes 200 méteren írta meg az MTI. Nádas Bence Kopasz Bálint Csizmadia Kolos és Gál Péter j-b a kajak-kenu világbajnokság K4 férfi 500 méteres versenyének előfutamában a.

Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság. Kajak-kenu világbajnokság Halifax 2022. Elsőként a pénteken a vízbeborulásával együtt is.

11 hours agoAranyérmes a női kajak kettes 200 méteren. Az előfutamokkal szerdán - magyar idő szerint délután - megkezdődött a kanadai Halifaxben a gyorsasági és. Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság szombati napján K-1 1000 méteren.

5 hours agoHüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság szombati napján K-1 1000 méteren diadalmaskodó Kopasz Bálint megmutatta.


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue


I Pinimg Com 736x Eb 2d C0 Eb2dc0e5500337ea3082196


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


The Hungarian Olympic Canoe Kayak Team Flew To London On Saturday


I Pinimg Com Originals 96 9e 76 969e765f35cec85b5a


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Pin On Newjsag


Pin On Makingusproud


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Pin On Rio 2016


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel